ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

Ερωτοβρόχι

H Protasis με χαρά παρουσιάζει τη νέα δισκογραφική δουλειά του Αλέξανδρου Χατζή με τίτλο: Ερωτοβρόχι.
Ύστερα από οκτώ χρόνια εκούσιας δισκογραφικής απουσίας ο Αλέξανδρος Χατζής, επιστρέφει με μια ανανεωμένη και αξιόλογη δισκογραφική δουλειά, έτσι ακριβώς όπως θα περίμενε κανείς ν’ ακούσει, μιας και το επίθετο «Χατζής» είναι συνδεδεμένο με την ποιότητα.

Μια ποικιλία ρυθμών και μουσικών στυλ, όπου συνυπάρχουν το λαϊκό με το Latin στοιχείο και το ζεϊμπέκικο με το Rap, με κοινό παρονομαστή, την χαρακτηριστική βραχνάδα της φωνής του Αλέξανδρου, αλλά και του Σταμάτη Μεσημέρη, που συμμετέχει σε δύο τραγούδια.

Ακούγοντας το, ανακαλύπτει κανείς ένα ιδιαίτερο άκουσμα που συνδυάζει αριστοτεχνικά κλασικούς αλλά και σύγχρονους ήχους ενορχήστρωσης από τον Ανδρέα Αποστόλου, οι οποίοι σε συνδυασμό με τον ευρηματικό στίχο του τραγουδοποιού Σταμάτη Μεσημέρη, καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα συναισθημάτων που έχει ανάγκη ένας ακροατής με απαιτήσεις.

Το «Ερωτοβρόχι», έχει τις προϋποθέσεις ώστε να αποτελέσει ένα διαχρονικά αγαπημένο δίσκο και αναμένεται πως θα είναι μια απ’ τις πλέον ενδιαφέρουσες μουσικές προτάσεις.

Συντελεστές αυτής της δουλειάς είναι ο τραγουδοποιός Σταμάτης Μεσημέρης ο οποίος έχει γράψει όλους τους στίχους καθώς και την μουσική στα έξι από τα δεκατρία τραγούδια, ενώ ο Σάκης Τσιλίκης έχει γράψει την μουσική σε επτά τραγούδια. Η ενορχήστρωση και ο προγραμματισμός είναι του Ανδρέα Αποστόλου. Οι μίξεις του δίσκου έγιναν στο studio Segno ενώ η τελική πινελιά δόθηκε από τον Χρίστο Χατζηστάμου, στα Athens Mastering Studios.

Τραγούδια που έχουν ξεχωρίσει το “Χαλίκι” και το “Σαύρα από το Αγαδίρ” καθώς και το ομότιτλο κομμάτι του δίσκου, Ερωτοβρόχι.

 

ΜΟΥΣΙΚΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ - Ερωτοβρόχι
 
Ερωτοβρόχι
Ερωτοβρόχι
Σταμάτης Μεσημέρης
 
Άγνωστοι
Άγνωστοι
Σ. Μεσημέρης / Σ. Τσιλίκης
 
Δίψα κόκκινη
Δίψα Κόκκινη
Σ. Μεσημέρης / Σ. Τσιλίκης
.
 
Χαλίκι
Χαλίκι
Σταμάτης Μεσημέρης
 
 

 

Alexandros Hatzis 2006 ©. All rights reserved - Privacy Policy - Powered by SigmaWeb